Free Essay

Quiz

In: English and Literature

Submitted By beba
Words 1246
Pages 5
ENG 121 QUIZ
Weel 2 Grading Summary These are the automatically computed results of your exam. Grades for essay questions, and comments from your instructor, are in the "Details" section below. | Date Taken: | 6/6/2013 | Time Spent: | 14 min , 27 secs | Points Received: | 9 / 10 (90%) | | Question Type: | # Of Questions: | # Correct: | Multiple Choice | 10 | 9 | | |

Grade Details - All Questions |

1. | Question : | In narrative writing, which organizational method is most common? | | | Student Answer: | | alphabetical order | | | | general-to-specific order | | | | spatial order | | | | chronological order | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 2. | Question : | Narration is | | | Student Answer: | | creative tension | | | | storytelling | | | | a moral | | | | dramatic structure | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 3. | Question : | One of the most common mistakes students make when choosing a topic is to select one that is too | | | Student Answer: | | complicated | | | | broad | | | | narrow | | | | research based | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 4. | Question : | When you edit a paper, you | | | Student Answer: | | fine-tune your writing | | | | consider individual elements and details | | | | focus on taking a big-picture view of the paper (asking if it is complete, focused, well structured, and coherent) | | | | a & b only | | | | Points Received: | 0 of 1 | | Comments: | | | | 5. | Question : | While there is not a strict formula for the structure of a paper, all good papers have a strong | | | Student Answer: | | introduction, body, and conclusion | | | | topic, outline, and research | | | | sense of vocabulary, effective transitions, and thesis statement | | | | thesis statement, introduction, and conclusion | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 6. | Question : | Choose the correct order of the steps in the writing process. | | | Student Answer: | | draft, revise, proofread and check format | | | | plan, generate ideas, draft, revise, edit, proofread and check format | | | | generate ideas, plan, draft, edit, revise, proofread and check format | | | | draft, proofread and check format ,generate ideas, plan, revise, edit | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 7. | Question : | Description seeks to involve readers by helping them | | | Student Answer: | | see, hear, touch, smell, or taste | | | | express their personal feelings on a subject | | | | tell a story | | | | learn more about research | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 8. | Question : | Papers at Ashford University must conform to | | | Student Answer: | | APA format | | | | MLA format | | | | Chicago format | | | | any of above as long as they are done well | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 9. | Question : | A thesis statement is: | | | Student Answer: | | the same thing as the topic | | | | the same thing as the focus | | | | a sentence that makes an assertion about your topic | | | | almost always implied | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 10. | Question : | Which of the following is NOT an example of a personal paper assignment? | | | Student Answer: | | Discuss your research on the theory of evolution | | | | Recall a situation where you attempted something important and failed. | | | | What is your opinion about school vouchers? | | | | Identify a time when you were embarrassed. | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | |

* Times are displayed in (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada) |
Week 3 Question : | To improve sentence clarity, you should generally follow the words this, that, these, those with a | | | Student Answer: | | noun | | | | pronoun | | | | verb | | | | article | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 2. | Question : | Revision is generally | | | Student Answer: | | the least consuming part of the writing process | | | | not always necessary | | | | the most consuming part of the writing process | | | | the same thing as editing | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 3. | Question : | English has _____basic sentence types: | | | Student Answer: | | five | | | | two | | | | three | | | | four* | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 4. | Question : | The editing process | | | Student Answer: | | is about the big-picture view | | | | considers individual elements and details of a paper | | | | is the same thing as revision | | | | looks only at grammar | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 5. | Question : | To improve your writing flow, you should vary sentence length, which is an example of | | | Student Answer: | | tying ideas together | | | | sentence variety | | | | subject-verb agreement | | | | repetition | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 6. | Question : | A good proofreading strategy is | | | Student Answer: | | read aloud to yourself | | | | proofread backwards | | | | have someone else proofread for you | | | | all of the above | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 7. | Question : | Identify the following sentence type: “After the instructor sent an email to the student, she realized she had the wrong email address.” This sentence is an example of a | | | Student Answer: | | simple sentence | | | | compound sentence | | | | complex sentence | | | | compound-complex sentence | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 8. | Question : | Identify the following sentence type: “The instructor sent the student an email, but the student did not respond.” | | | Student Answer: | | simple sentence | | | | compound sentence | | | | complex sentence | | | | compound-complex sentence | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 9. | Question : | The four primary goals of revision are to make sure your paper is | | | Student Answer: | | complete, focused, well structured, and coherent | | | | relevant, error-free, properly formatted, and spellchecked | | | | planned, revised, edited, and proofread | | | | creative, focused, proofread, and publishable | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 10. | Question : | Making the decision in a paper to use the word “stingy” vs. the words “careful with money” is an example of | | | Student Answer: | | language choice | | | | clarity and conciseness | | | | spelling and grammar | | | | punctuation and sentence structure | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | |

* Times are displayed in (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada) |
Week 4 Question : | Which of the following pronouns is typically used when writing from the personal, first-person perspective? | | | Student Answer: | | we | | | | they | | | | you | | | | I | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 2. | Question : | In order to avoid repeating common words while writing a description, one should consider | | | Student Answer: | | using overused verbs, adjectives, and adverbs | | | | using nouns, pronouns, and prepositions | | | | substituting descriptive terms for overused verbs, adjectives, and adverbs | | | | develop a more interesting topic | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 3. | Question : | Which parts of speech are particularly useful in description? | | | Student Answer: | | nouns and pronouns | | | | conjunctions and prepositions | | | | adjectives and adverbs | | | | definite articles and relative pronouns | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 4. | Question : | Essays that include personal details from your life are considered | | | Student Answer: | | argumentative | | | | autobiographical | | | | analytical | | | | persuasive | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 5. | Question : | As the writer of a descriptive essay, you should | | | Student Answer: | | carefully select details that support, explain, and enhance the story | | | | make sure you have conflict, characters, rising action, and a conclusion | | | | use common expressions so the reader feels the story is easy to read | | | | make sure you use very few words so the reader does not get bored | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 6. | Question : | Effective description requires | | | Student Answer: | | chronological order | | | | a specific theme | | | | carefully chosen language | | | | all of the above | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 7. | Question : | Using words like things, stuff, and lots of prevents a descriptive essay from | | | Student Answer: | | being specific | | | | being written in first person point of view | | | | being written in third person point of view | | | | using spatial order | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 8. | Question : | Descriptive language refers to words that | | | Student Answer: | | are derived from Latin | | | | are derived from Old English | | | | connote strong emotions and compelling imagery | | | | are not typically used in normal writing | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 9. | Question : | Your text mentions that one way to help readers visualize what you are describing is to | | | Student Answer: | | develop the theme | | | | avoid emotional responses | | | | read the essay aloud | | | | compare it to something they might already know | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | 10. | Question : | Essays that express the author’s point of view are sometimes called | | | Student Answer: | | reflective papers | | | | opinion papers | | | | combination papers | | | | response papers | | | | Points Received: | 1 of 1 | | Comments: | | | | |

* Times are displayed in (GMT-07:00) Mountain Time (US & Canada) |…...

Similar Documents

Premium Essay

Quiz

...Class Quiz for Security+ 1. Which access control method is primarily concerned with the role that individuals have in the organization? a. MAC b. DAC c. RBAC d. STAC 2. A need to know security policy would grant access based on: a. Least Privilege b. Less Privilege c. Loss of Privilege d. Single Privilege 3. Which type of attack denies authorized users access to network resources? a. DOS b. Worm c. Logic Bomb d. Social Engineering 4. Your Help Desk has informed you that they received an urgent call from the VP last night requesting his logon ID and password. What type of attack is this? a. Spoofing b. Replay c. Social Engineering d. Trojan Horse 5. What is the most common form of authentication? a. Certificates b. Tokens c. Passwords d. Biometrics 6. What is the C in the security CIA model stand for? a. Certificates b. Central c. Confidentiality d. Consider 7. What kind of attack are hashed passwords vulnerable to? a. Man-in-the-Middle b. Dictionary or Brute Force c. Reverse Engineering d. Denial of Service 8. What is the most difficult type of cabling to eavesdrop on? a. Coaxial b. Fiber Optic c. Shielded Twisted Pair(STP) d. Unshielded Twisted Pair(UTP) 9. Computer Forensics experts collect evidence and analyze data using...

Words: 268 - Pages: 2

Premium Essay

Quiz

...| This quiz consist of 30 multiple choice questions. The first 15 questions cover the material in Chapter 2. The second 15 questions cover the material in Chapter 3. Be sure you are in the correct Chapter when you take the quiz. | Question 1 5 out of 5 points | | | Customer environmental intelligence includes:Answer | | | | | Selected Answer: | Demographic factors. | Correct Answer: | Demographic factors. | | | | | Question 2 0 out of 5 points | | | A corporation’s issue management activities are usually linked to:Answer | | | | | Selected Answer: | Top management. | Correct Answer: | Both the board of directors and top management levels. | | | | | Question 3 5 out of 5 points | | | Failure to understand the beliefs and expectations of stakeholders:Answer | | | | | Selected Answer: | Causes the performance-expectations gap to grow larger. | Correct Answer: | Causes the performance-expectations gap to grow larger. | | | | | Question 4 5 out of 5 points | | | Issue ripeness refers to:Answer | | | | | Selected Answer: | When society’s expectations are high and the issue is highly relevant to business. | Correct Answer: | When society’s expectations are high and the issue is highly relevant to business. | | | | | Question 5 5 out of 5 points | | | The emergence of a public issue indicates that:Answer | | | | | Selected Answer: | A gap has developed between what......

Words: 1104 - Pages: 5

Premium Essay

Quiz

...Instructions: 1. The following pages have answer areas for the chapter quizzes and selected matching exercises from the chapters for this workshop. 2. You will need to use your textbook to find the actual quiz and matching exercises. 3. Note that the answer to the quizzes are shown at the end of the chapter under “AIS Action Solutions”. Check your answers for the chapter quizzes before you upload the completed document. 4. Your instructor will evaluate your submitted work and determine the points you will earn for this activity. Chapter 1 quiz Question No. | Answer | 1. | B | 2. | C | 3. | C | 4. | B | 5. | A | 6. | B | 7. | C | 8. | B | 9. | A | 10. | B | Problem 1.4 Match the description in the right column with the information characteristic in the left column. Two of the questions, Numbers 2 and 4 have two acceptable answers. _F__ 1. Relevant | a. The report was carefully designed so that the data contained on the report became information to the reader | _E__ 2. Reliable | b. The manager was working one weekend and needed to find some information about production requests for a certain customer. He was able to find the report on the company’s network. | _D___ 3. Complete | c. The data on a report was checked by two clerks working independently | _G___ 4. Timely | d. An accounts receivable aging report that included all customer accounts | _A___ 5. Understandable | e. A report checked by 3......

Words: 619 - Pages: 3

Free Essay

Quiz

...Quiz 3: One of the most memorable and significant cases of American history was a Japanese attack on Pearl Harbor. Japanese forces did a quick and deliberate attack that sunk eight American ships and wounded many men and women. Most importantly this attacked was not only spontaneous, but also had a great execution plan which allowed for Japanese forces to withdraw their forces completely untouched. In “Military Misfortunes”, authors Cohen and Gooch present the matter in such way that the mistakes were made due to inability to communicate and to disburse proper intelligence information to naval commander Admiral Kimmel. Communication is a vital part of the military planning and lack of “Knowing your enemy” can be catastrophic. Inadequate communication also leads to inability to attack enemy weaknesses and to avoid strengths, which United States failed to do, but on the contrary was mastered by Japanese forces during Pearl Harbor. Another mistake made during in 1942 attack was the inability to mask critical, American, plans and keep them secret. By lack of communication and inability to protect secret information both principles of war were a failure resulting in death of many people and dismissal of potentially good commanders of Naval and Air forces. Principles of war include deliberate planning and analyses. Another example provided in “Military Misfortunes”, was a mistake of German Army on western fronts during 1918. German supreme command put together thousands of......

Words: 358 - Pages: 2

Premium Essay

Quiz

...Those who reject equality seek tyranny. Student Answer: Proposition Non-proposition Points Received: (not graded) Comments: Question 17. Question : Go and give your brother a kiss. Student Answer: Proposition Non-proposition Points Received: (not graded) Comments: Question 18. Question : Is selfishness a virtue? Student Answer: Proposition Non-proposition Points Received: (not graded) Comments: Question 19. Question : Don’t you dare vote for universalized healthcare. Student Answer: Proposition Non-proposition Points Received: (not graded) Comments: Question 20. Question : You are taking a quiz. Student Answer: Proposition Non-proposition Points Received: (not graded) Comments: Question 21. Question : Joe must make a lot of money teaching philosophy, since most philosophy professors are rich. True or False: There is no conclusion in these two propositions. Student Answer: True False Instructor Explanation: The answer to this question can be found in section 2.2 of the textbook in this course. Points Received: 0 of 1 Comments: Question 22. Question : “I don’t like football. It is violent and brutal and full of ads. I think that I will go ice skating instead.” Which of these three sentences is neither a premise nor a conclusionin the......

Words: 2665 - Pages: 11

Free Essay

Quiz

...University of Phoenix Material Grammar Guide Quiz Instructions You can access the Grammar Guide Quizzes the following ways: Log onto your University of Phoenix student course page and click on the Library tab. Click on Grammar and Writing Guides located under the Center for Writing Excellence heading. Complete the Grammar Guide Quizzes specified for Weeks One, Two, and Three, located at the end of this document, record your scores as outlined below, and submit your scores to the faculty member as instructed. NOTE: Upon completion of EACH quiz, record your results in the Grammar Guide Results form, located on the respective week’s course page, before moving away from the quiz results screen. Once you move away from the results page, you cannot gain access to your score. You will have to retake the quiz if you fail to do this. To record your results in the Grammar Guide Results form, use the following copy and paste function: Copy to clipboard directions: Upon completion of each quiz, select the “Copy to Clipboard” button on the results page. Open the Grammar Guide Results Form. Press CTRL + v to paste your results or right click on the mouse and select paste; this will add your results to the form. Alternative screen shot directions: Microsoft Windows Capturing Only the Active Window Press and hold the ALT key Press the Print Screen key Select the document into which you wish to paste the screen shot Click......

Words: 457 - Pages: 2

Free Essay

Quiz

...Week 8 Assignment: Quiz Name: Tricia Piazza Multiple Choice – 2 Points Each 1. The elderly share the characteristics of minority groups in which of the following ways? a. voluntary membership b. out-group marriages c. unequal treatment in employment d. weak sense of group solidarity 2. The Supreme Court ruled in 2008 that employers have the burden to prove laying off older workers is not based on age but __________. a. “some reasonable factor” b. “on age discrimination” c. “bias for younger workers” d. none of these 3. Which of the following is true about worker protections based on age? a. Firing workers because they are old violates federal law. b. Firing an older worker to replace them with someone over the age of 40. c. Courts have upheld the right of businesses to lay off older workers for economic reasons. d. all of these 4. Poverty rates for the elderly have a. increased. b. remained constant. c. declined for all racial groups. d. declined for white women only. 5. The dramatic increase in the number of people aged 65 and older is a consequence of which of the following? a. declining mortality rates b. immigrant sponsorship of older relatives c. increases in the number of Americans with health insurance d. all of these 6. ......

Words: 1303 - Pages: 6

Free Essay

Quiz

...Quiz ------------------------------------------------- Top of Form Page 1 of 5 Note: It is recommended that you save your response as you complete each question. | Question 1 (1 point)   As the male ages, his ability to have sexual intercourse and reproduce ceases. Question 1 options: | True | | False | Question 2 (3 points)   Match the following statements with the correct sexually transmitted disease Question 2 options: | multiple lesions may become so extensive as to occlude the vaginal opening | | primary stage includes appearance of a lesion called a chancre | | leading cause of PID and thus a major cause of infertility | | infants born to affected mothers are at risk of blindness | | extremely painful, recurring viral infection characterized by multiple blisterlike lesions | | highly contagious STD caused by bacteria, commonly called 'clap' | | | 1. | genital herpes | 2. | gonorrhea | 3. | syphilis | 4. | chlamydia | 5. | genital warts | | Question 3 (1 point)   Most mental disorder symptoms present early in the disease Question 3 options: | True | | False | Question 4 (1 point)   This disorder is characterized by a distorted body image and is frequently attributed to a feeling of loss of control over their life. Question 4 options: | Anorexia Nervosa | | obesity | | bulimia | | anxiety | Question 5 (1 point)   This eating disorder can be difficult to diagnose because the...

Words: 1641 - Pages: 7

Free Essay

Quiz

...Quiz 1 1. What is PPDT? Professional Planning and Development Team 2. Who is the central figure of the team? Owner 3. What is ingress? Entrance 4. Who has the special knowledge and skill in managing a lodging/ foodservice operation? Foodservice Consultant 5. Enumerate the 3 members of the PPDT. Owner, architect, consultant 6 - 7. Give 2 responsibilities of foodservice consultant. Function, Room/ Menu, Control, Ambience of Public Area, Space Allocation, Furnishings Equipment and Utilities, Disposal of Waste 8 - 9. Give 2 of the architects’ qualification. No criminal record (Plunder and embezzlement) | Very good communications skills | 10 - 12. Identify the Recommended Distance Zones in Public Areas based on the following measurements: Intimate -18in Personal -18in to 4ft Socia - 4-12ft Public - Beyond 12ft 13 - 15. Identify which Architectural term is described. The principal face or front of a building (Façade) A representation made by cutting across something. (Cross- Sectional Drawing) A drawing or diagram showing the proportions and relations of parts or details of a structure without a roof. (Plan) Quiz 2 1. Addresses the interactions among humans, tasks and total work environment in such a way that a safe and healthy working condition is provided for the workers. (ERGONOMICS)2. A government regulation formulated primarily to enhance mobility of physically-challenged persons by requiring institutions to install......

Words: 1684 - Pages: 7

Free Essay

Quiz

...tengang-kawali C. ningas-kugon B. balat-sibuyas D. boses-palaka ____ 4. Ang pagitan ng hatinggabi at bukang liway-way, ay tinatawag na_______. A. madaling-araw C. tanghaling-tapat B. hatinggabi D. takip-silim ____ 5. Tubig na nanggagaling sa mga ilog, lawa at ibang maliit na bahagi ng tubig. Anong tambalang salita ang tinutukoy sa pangungusap? A. tubig-alat C. likas-yaman B. tubig-tabang D. matanglawin Melinda B. Zamudio Teacher Name of School San Diego Elementary School ----------------------- QUIZ...

Words: 316 - Pages: 2

Premium Essay

Quiz

...Quiz Chpts 10 & 11 Use the following information for questions 78 and 80. On March 1, 2010, Newton Company purchased land for an office site by paying $540,000 cash. Newton began construction on the office building on March 1. The following expenditures were incurred for construction: Date Expenditures March 1, 2010 $ 360,000 April 1, 2010 504,000 May 1, 2010 900,000 June 1, 2010 1,440,000 The office was completed and ready for occupancy on July 1. To help pay for construction, $720,000 was borrowed on March 1, 2010 on a 9%, 3-year note payable. Other than the construction note, the only debt outstanding during 2010 was a $300,000, 12%, 6-year note payable dated January 1, 2010. 78. The weighted-average accumulated expenditures on the construction project during 2010 were a. $384,000. b. $2,934,000. c. $312,000. d. $696,000. 80. Assume the weighted-average accumulated expenditures for the construction project are $870,000. The amount of interest cost to be capitalized during 2010 is a. $78,300. b. $82,800. c. $90,000. d. $100,800. 91. Dodson Company traded in a manual pressing machine for an automated pressing machine and gave $8,000 cash. The old machine cost $93,000 and had a net book value of $71,000. The old machine had a fair market value of $60,000. Which of the following is the correct journal entry to record the exchange? a. Equipment 68,000 Loss on Exchange 11,000 Accumulated......

Words: 1381 - Pages: 6

Premium Essay

Quiz

...Quiz Metaphysics and Epistemology 1: We all know the philosophical views of the world and of human life relate closely. In one hand, Brahman, Tao, Christianity are similar, they have delicate relationship. In the eastern, is the Tao. And in western, is Christianity. The fundamental reality of the universe is Brahman. 2: I think both western and Chinese philosophical are a kind of belief. But they focus the thinking is different. One is god, and another is Chuang tzu. And the reason why they are important today is the philosophical is more and more popular in our world. People use believe to relax their heart and be happiness. 3: I hope to understand the true meaning of the philosophy. I hope to know why we should to study philosophy. I will use my message and my thinking, my knowledge to tell. And I think the grade is not the only indicator, the most important is what I study and what I know from philosophy. I wish I can study well in this course. 4: After I study metaphysics, I am interested in it’s classification. Metaphysics can also look as Tao. It can date from Chinese JIN century. The most fascinating I find is the thinking of metaphysics. Metaphysics mainly involved with and without, life and death, dynamic and static, the crime and the nature, the saint sentient beings or ruthless, sorrows, could you mind waiting for metaphysical problem. I think it is Chinese traditional pursuit of the mind. So I like it. 5: I ask the question is Is love real? So......

Words: 773 - Pages: 4

Premium Essay

Answer to Quiz

... |Chapters 1- 2, Quiz 1 for Chapter 1 | | | |E-commerce Business Models and Concepts |Read “Success and Failure of Pure-Play Organizations: Webvan vs Peapod” | | | |  | | |12-May |13-May |  |Chapter 3, Quiz 2 for Chapter 2 | | | | |Read “Above the Clouds” paper | | | |E-commerce Infrastructure. | | | | |  | | |19-May |20-May |  |  | | | |Right-sizing a Web site. |Chapter 4, Quiz 3 for Chapter 3 ...

Words: 802 - Pages: 4

Premium Essay

Quiz

...Corporate Quiz Qn 1 .Identify the Indian state from the montages. Andhra Pradesh Clockwise from top left: [ Tirupathi, Prakasam Barrage, Lepakshi Nandi (bull), Kirti torana of Warangal Fort] 1921 20th November The Wagon tragedy was the death of 67 prisoners on 20 November 1921 in the Malabar region of Kerala state of India. The prisoners had been taken into custody following Mappila Rebellion against British Colonial rule and Hindu landlords their deaths through apparent negligence discredited the British Raj and generated sympathy for the Indian independence movement. 3. Where is the headquarters of Interpol Located? City & Country Lyon, France 4. Identify the gentleman in the picture. Walt Disney and Shirley Temple 5. Identify the person with Mahatma Gandhi Charlie Chaplin with Mahatma Gandhi The Italian Food Company. Since 1877. Barilla leads in the segments of oven-baked products, of pasta and of ready-made sauces Barilla is a leader in the pasta business worldwide, in the pasta sauces business in continental Europe, in the bakery products business in Italy and in the crispbread business in Scandinavia. Audi. Vorsprung durch Technik roughly "Advancement through technology"; however "competitive edge" better conveys the sense of Vorsprung in this context is the main slogan and company ethos for the German car maker Audi. It has been used since the 1980s in Audi advertising campaigns all over the world. Naveen......

Words: 1405 - Pages: 6

Premium Essay

Quiz

...MKT 3352-001 Quiz Chapter 1 1. When choosing a certain brand or product for consumption or service that resembles you or who you want to be, that product is a sense of a ___________. A. Lifestyle statement B. global culture C. popular culture D. Interdependence product 2. A customer has been shopping at the same store for the past 30 years because her husband likes to go there. After her husband passed away she continues to shop there. The consumer is showing what kind of attachment? A. Self-Concept attachment B. Interdependence C. Love D. Nostalgic attachment 3. What is a basic objective of marketing? A. Marketing manipulates people’s wants and needs B. Create awareness for the consumer in their needs C. Marketing creates information for customers to do their own research D. Make people feel more envious of other products 4. The study of the processes involved when individuals or groups select, purchase, use, or dispose of products, services, ideas, or experiences to satisfy needs and desires is best described as____________? A. Consumer Behavior B. Customer Identity C. Customer Marketing D. All of the above E. Both A and B 5. Which of the following is NOT a stage in the consumption process? A. Prepurchase issues B. purchase issues C. Postpurchase issues D. Midpurchase issues E. All of the above are stages 6. The online means of communication, conveyance, collaboration, and cultivation among interconnected and interdependent......

Words: 421 - Pages: 2

Bushnell 10x42 Powerview Binocular Black Lowest Price ( UK ) | The Last Tempt season 05 episode 09 | Juice Wrld Spark Me Up (2019) Mp3 Album 320kbps Quality [PMEDIA]